Növényi, vegán fehérjék

Cégünk a tavalyi évben kezdett neki különböző fehérjék fejlesztésébe. Ennek keretén belül a világon egyedül állóan sikerült kifejlesztenünk olyan nassolni valót, ami nem csak egészséges, de segít a sportolóknak az izomzat kiépítésében, a diétázóknak az éhség csillapításában és természetes alapanyagból készül, ami vegán.

Mindemellett folyamatossan keressük és fejlesztjük a különböző vízben, tejben oldódó porokat is, melyeket jelenleg tökmagból és kenderből gyártunk. Ezek szintén lényeges kiegészítői lehetnek a sportolók, diétázók és az egészséges élet elkötelezett híveinek.

Néhány szó a fehérjékről, mik azok és mire valók! A fehérjék aminosavakból állnak, e láncok hosszától függ, milyen gyorsan tudja lebontani a szervezeted. Ha rövidebb egy aminosav lánc, akkor gyorsabb a felszívódása és hamarabb épül az izomzatba. A fehérjének számos forrása van, melyekből a fehérjeporokat és szeleteket készítik. Tehát a fehérjék az izomzat növelésére szolgálnak. A BagoliA fehérjék, az új generációs gyorsan felszívódó fehérjék kategóriájába tartoznak. Gyakran fordul elő, főleg fogyókúrázók esetében, hogy nincs lehetőség adott időben a fehérjét elfogyasztani. Ennek a chipsnek köszönhetően viszont szinte bármikor lehetőségünk adódik (pl. repülőgépen) a szükséges fehérje mennyiséget magunkhoz venni.

A cégünk által kifejlesztett és gyártott protein chipsek, 100 % növényi eredetűek. Zsírtalanítás után egy speciális gépen keresztül alakítjuk ki a chips-szerű formát. Minél több zsírt préselünk ki adott anyagból, annál magasabb lesz a kapott anyag fehérje tartalma. Az általunk gyártott chipsekben 7 % zsírtartalom marad, ami egészen magas (tökmag esetében 60 % körüli) fehérje tartalmat eredményez és 3-4- % közötti rostot. Teljesen vegán, így azon felhasználok is használhatják, akik tojás, tej és állati származású fehérjéket nem növényi eredetük miatt nem használhatják. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, teljesen természetes, glutén mentes. Ennek a fajta proteinnek a fehérje porokkal szemben nagy előnye, hogy nem iszák, hanem eszik. Ennek hatására beindul a nyáltermelés illetve az agy arra asszociál, hogy étkezik és kialakul a telítettség érzés pluszban mivel elég száraz, ezért szomjas is lesz, ami szintén segít az alul hidratáció megelőzésében, mely sajnos napjainkban nagyon jellemző és elengedhetetlen a fogyókúrázók részére. Mindezeken felül, tartalmaz tökmag olajat, ami viszont a prosztatára is kiváló.